سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تاریخ : شنبه 92/6/2 | 7:59 صبح | نویسنده : amiri

کنترل قطعات و نشتی در ونتیلاتور دراگر EVITA2

تهیه و تنظیم : بهنام پورگرمرودی

 

قبل از اتصال بیمار به ونتیلاتور یا بصورت دوره ای بهتر است ونتیلاتور دراگر مدل EVITA 2  کنترل گردد جهت اینکار در داخل منوی ونتیلاتور امکاناتی قرار گرفته که این امر را برای شما میسر می نماید .

جهت کنترل قطعات و نشتی باید ونتیلاتور در حالت Standby قرار گیرد ( در هنگام اتصال به بیمار این قابلیت فعال نمی باشد.)

جهت این کار :

1-      ابتدا ونتیلاتور را با فشردن و نگهداشتن کلید Standby بمدت چند ثانیه Standby میکنیم.

2-      آلارم هشدار بمنظور شروع Standby بصدا میآید ولی دستگاه وارد Standby نمیشود تا زمانی که کلید Alarm Rest به منظور تایید فشرده شود.

3-      با زدن کلید Check وارد مرحله کنترل شود.
در این منو دو صفحه Device (قطعات)  و leak test وجود دارد .

 

 

4-      صفحه Device جهت کنترل قطعات می باشد . کنترل در سه سطح صورت میگیرد
سیستم، عملکرد و سنسورها

5-      در قسمت سیستم System شما با زدن کلید yes تایید میکنید که قطعاتی مثل دریچه بازدمی ، سنسور، هیومیدفایر و لوله ها  وجود داشته و در محل مناسب قرار دارند.(این قسمت حکم چک لیست را دارد)

6-      در قسمت Function شما عملکرد سیستم را چک میکنید . این مرحله توسط خود دستگاه انجام میگیرد. جهت انجام اینکار ونتیلاتور حتما باید به مسیر هوای فشرده ( کمپرسور روشن) و اکسیژن فشرده متصل باشد. در هر مرحله ونتیلاتور پیغامی مبنی بر وصل یا قطع هوای فشرده یا اکسیژن را میدهد که در قسمت پایین پنجره میتوانید مشاهده نمایید . تمام فرامین را اجرا نموده تا آن مرحله پاس گردد.

7-      در این قسمت سیستم، عمل کالیبراسیون سنسور فلو و اکسیژن را انجام میدهد.

8-      جهت کنترل نشتی در سیستم و لوله ها کلید Check در این صفحه را فشار دهید
در صفحه جدید نتایج آخرین تست با تاریخ انجام ان را میتوانید رویت کنید

جهت شروع تست نشتی ابتدا سه راهی لوله ها Y Piece  را به مسدود کننده کنار ونتیلاتور متصل نماییید( شکل زیر)

سپس کلید استارت را بزنید صبر نمایید تا تست کامل شود . بعد میتوانید نتیجه تست ، میزان نشتی بر حسب میلی لیتر در دقیقه ، کمپلیانس لوله و مقاومت را ملاحظه فرمایید


تنظیمات دستگاه و کالیبراسیون
جهت اینکار از صفحه اصلی کلید Cal.config. را فشار دهید ( توجه داشته باشید که اینکار را میتوانید در حالتی که بیمار به ونتیلاتور متصل است هم انجام دهید)

 

9-      در صفحه ورودی شما میتوانید سنسور ها را کالیبره نمایید.در این صفحه دو صفحه دیگر نیز وجود دارد که با زدن کلید Sensor میتوانید وارد آن شوید .

10-  در صفحه دوم (On/Off) شما میتوانید سنسورها را از مسیر ونتیلاتور خارج نموده و خاموش نمایید.

11-  در صفحه دیگر Device  شما میتوانید صدا و نور صفحه ، زبان و کشور ، تاریخ ، زمان و واحدهای مقادیر را تنظیم نمایید.توجه داشته باشید جهت حرکت در بین صفحات از کلید پرنگ شده Device استفاده نمایید.

12-  در صفحه Display  شما تنظیمات نمایشگر و منحنی هایی که تمایل به نشان دادن آن ، پارامترها و مقادیر و نحوه چیدمان آن را  میتوانید انتخاب نمایید.

منبع:http://pourgarmrodi.blogfa.com/post/95